Για δεύτερη συνεχή φορά στην καριέρα του θα μετάσχει στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών ο Νικόλας Σκαρβέλης.
Ο έλληνας ομογενής, με 20.24μ στην τρίτη προσπάθειά του σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση και κατετάγη 4ος στο β’ προκριματικό γκρουπ της σφαιροβολίας, ενώ προκρίθηκε στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης του Βερολίνου με την 6η συνολικά καλύτερη επίδοση.
Ο 25χρονος Σκαρβέλης που είχε φέτος καλύτερη φετινή επίδοση 20.12μ (το ατομικό του είναι 20.61μ) και το 2016 στο Άμστερνταμ κατετάγη 11ος, έκανε ακόμη βολές (τις δύο πρώτες) στα 19.91μ και 19.73μ.
Κορυφαίος στα προκριματικά ήταν ο Γερμανός κάτοχος του τίτλου Ντάβιντ Στορλ, ο οποίος στη μία και μοναδική βολή του έστειλε τη σφαίρα στα 20.63μ (το όριο ήταν 20.40μ).
Οι «12» του τελικού και οι ειδόσεις τους στα προκριματικά:
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής