Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ντεμπά Μπα

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ντεμπά Μπα

Παίκτης της Τσανγκτσούν Γιατάι επιτέθηκε ρατσιστικά στον Ντεμπά Μπα, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Κίνας

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Ντεμπά Μπα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι και της Μπεσίκτας, στη διάρκεια της αναμέτρησης της Σανγκάη Σενχούα με την Τσανγκτσούν Γιατάι.

Μετά από διεκδίκηση της μπάλας, ένας παίκτης της Γιατάι έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ντεμπά Μπα να συμμετέχει στη φάση, δίχως πάντως να διαφαίνεται πρόθεση να χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Αρχικά το μόνο που συνέβη ήταν ορισμένοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας να του ζητήσουν το λόγο, ωστόσο η κατάσταση «αγρίεψε» λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και μόλις ολοκληρώθηκε η επόμενη φάση, με μια σέντρα που πέρασε άουτ, οι Ντεμπά Μπα και Ζανγκ Λι άρχισαν να τσακώνονται, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

Εν συνεχεία ο Ντεμπά Μπα πλησίασε έξαλλος τους πάγκους και με μια χαρακτηριστική κίνηση, υπέδειξε στους διαιτητές ότι η επίθεση προς εκείνον δεν ήταν μόνο λεκτική ή σωματική, αλλά και ρατσιστική.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024