Για να φτάσει εκεί που θέλει ο ΠΑΟΚ απαιτούνται υπερβάσεις
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει τη Σπαρτάκ Μόσχας και μετά την Μπενφίκα ή τη Φενέρμπαχτσε για να μπει στους ομίλους του Champions League.
Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας εξασφάλισε στον Δικέφαλο τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αν μπορέσει να περάσει τη Σπαρτάκ Μόσχας και μετά τον νικητή από το ζευγάρι της Μπενφίκα με τη Φενέρμπαχτσε, τότε θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε όμιλο του Champions League και θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 30 εκ. ευρώ (συν ότι μαζέψει από εκεί και πέρα…).
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442