Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η «μαύρη λίστα» με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική καθώς το πρωί της Κυριακής υπέκυψε στα τραύματά του ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.
Έτσι, πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 90 καθώς το Σάββατο βράδυ μία ακόμη γυναίκα 55 ετών που νοσηλευόταν έφυγε από τη ζωή.
Αυτή τη στιγμή, 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 7 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένα ακόμα άτομο εξακολουθεί να είναι δηλωμένο ως αγνοούμενο.
Τέλος, μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται και δύο σοροί για τις οποίες υπάρχει γενετικό υλικό (DNA), αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενικά πρόσωπα να τις αναζητούν.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας