Ο Λούκα Μόντριτς σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Ρεάλ και η Ίντερ περιμένει στη γωνία! Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport, η οποία υποστηρίζει ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Αυγούστου, πρόκειται να γίνει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Κροάτη μέσο και τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το ραντεβού αυτό έχει ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης και ο πρόεδρος έχει θορυβηθεί ιδιαιτέρως, διότι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, υπάρχει ανάμεσά τους μια συμφωνία κυρίων, ένας όρος που δεν έχει γραφτεί σε κανένα συμβόλαιο, αλλά έχει συμφωνηθεί προφορικά μεταξύ των δύο: αν ο Μόντριτς παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στον Πέρεθ, του πει ότι δεν θέλει να μείνει άλλο στην ομάδα και του εξηγήσει λεπτομερώς τους λόγους γι’ αυτό, τότε ο πρόεδρος δεν θα προβάλει κανένα εμπόδιο, δεν θα εγείρει εξωπραγματικές απαιτήσεις και θα τον αφήσει να φύγει και να πάει όπου επιθυμεί.

Κατά συνέπεια, το ραντεβού που έχει ζητήσει ο Μόντριτς από τον Πέρεθ θεωρείται από την Gazzetta dello Sport ως προαναγγελία φυγής του από τη Ρεάλ. Κι αν τελικά ο Κροάτης τα βρει με τον πρόεδρο και χωρίσουν φιλικά, τότε, πάντα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Ίντερ θα καλέσει τον ατζέντη του παίκτη και θα συζητήσει σοβαρά μαζί του το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κροάτη στο Μιλάνο και τους «νερατζούρι».