
Ανοίγει ξανά για το κοινό ο Πύργος του Αιφελ
Ανοίγει ξανά ο Πύργος του Αιφελ στο Παρίσι μετά τη λήξη της απεργίας των εργαζομένων, η οποία είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο Πύργος του Αιφελ θα είναι και πάλι ανοιχτός για το κοινό από σήμερα Παρασκευή στις 09:00, τοπική ώρα, μετά το τέλος της απεργίας των εργαζομένων, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων και της εταιρείας διαχείρισης του μνημείου.
Από τις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης είχε κλείσει η πρόσβαση στον Πύργο μέσω ανελκυστήρα, όμως οι τουρίστες που βρίσκονταν ήδη στο μνημείο μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους.
Στο επίκεντρο της διαμάχης βρέθηκαν οι συνθήκες υποδοχής των επισκεπτών που διαθέτουν εισιτήρια τα οποία έχουν αγοράσει από το Διαδίκτυο.
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους




