
Ανοίγει ξανά για το κοινό ο Πύργος του Αιφελ
Ανοίγει ξανά ο Πύργος του Αιφελ στο Παρίσι μετά τη λήξη της απεργίας των εργαζομένων, η οποία είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο Πύργος του Αιφελ θα είναι και πάλι ανοιχτός για το κοινό από σήμερα Παρασκευή στις 09:00, τοπική ώρα, μετά το τέλος της απεργίας των εργαζομένων, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων και της εταιρείας διαχείρισης του μνημείου.
Από τις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης είχε κλείσει η πρόσβαση στον Πύργο μέσω ανελκυστήρα, όμως οι τουρίστες που βρίσκονταν ήδη στο μνημείο μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους.
Στο επίκεντρο της διαμάχης βρέθηκαν οι συνθήκες υποδοχής των επισκεπτών που διαθέτουν εισιτήρια τα οποία έχουν αγοράσει από το Διαδίκτυο.
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ
- «Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζεντίν Ουναΐ»
- Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
- «Ένοιωσα ότι εξαπάτησα το σύστημα»: Τι είναι η μέθοδος «κάψε τ΄άχυρα» που αλλάζει τα ραντεβού από dating apps
- Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφω για να υπάρξει κανονικότητα και σταθερότητα – Με προγραμματικές εξαγγελίες στους Δελφούς
- Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική» μετά το τέλος της θητείας μου – Οι τελευταίοι στόχοι του




