Το δικό τους μήνυμα για τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στην ανατολική Αττική στέλνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μήνυμα που ολοκληρώνεται με την απορία – θλιβερή διαπίστωση ότι ουδείς έχει παραιτηθεί.
Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Λεγανές, οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» κρέμασαν στο πέταλό τους ένα πανό με ξεκάθαρες αιχμές κατά της κυβέρνησης. Ένα πανό μνήμης για τους συνανθρώπους μας που τόσο άδικα χάθηκαν στο Μάτι, καθώς και στη Μάνδρα πριν από λίγους μήνες.
Συγκεκριμένα, το πανό που ανήρτησε η «Θύρα 7» ανέφερε το εξής μήνυμα: «Μάνδρα: Πνιγήκαμε στη στεριά, Μάτι: Καήκαμε στη θάλασσα, ούτε ένα συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, ούτε μια παραίτηση, συλλυπητήρια. Θύρα 7».
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!