Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωθυπουργός σε απόγνωση

Πρωθυπουργός σε απόγνωση

Απανωτές είναι οι συσκέψεις που γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου (κεκλεισμένων των θυρών) με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας της κυβέρνησης

Απανωτές είναι οι συσκέψεις που γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου (κεκλεισμένων των θυρών) με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας της κυβέρνησης αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά τα τερατώδη λάθη που έγιναν στην επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας. Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός βάλλονται πανταχόθεν. Εκείνο που έμαθα είναι ότι πέραν των δηλώσεων (τύπου Χριστόφορου Βερναρδάκη) ότι «ο κ. Τσίπρας δεν πρέπει να βάλλεται γιατί είναι μόλις 44 ετών», υπάρχουν ένα σωρό εισηγήσεις προκειμένου να σταθεί στα πόδια της η κυβέρνηση που πήρε τα κάτω της.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» εισηγούνται στον κ. Τσίπρα να δώσει και πάλι έμφαση στο Μακεδονικό. Να το αναδείξει σε πρώτο ζήτημα. Και αυτό το θέμα φθοροποιό είναι για την κυβέρνηση, αλλά ανάμεσα στην τραγωδία στην Ανατολική Αττική (που έφερε δεκάδες νεκρούς) και στο Μακεδονικό προτιμούν το λιγότερο φθοροποιό.

Μία άλλη εισήγηση προς τον κ. Τσίπρα (για να βγει η κυβέρνηση από τη δύσκολη κατάσταση) είναι να δώσει έμφαση στην οικονομία, δηλαδή στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησής του με την έξοδο από τα μνημόνια και τις κοινωνικές παροχές που πρόκειται να δώσει. Αλλά, λένε, αυγουστιάτικα ποιος θα δώσει βάση σε όλα αυτά; Ούτε βεβαίως μπορεί να στραφεί και πάλι προς την προσφιλή του μέθοδο, αυτή της σκανδαλολογίας, αφού το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει υποστεί φθορά.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024