Σφοδρή επίθεση Αμυρά στην κυβέρνηση για την τραγωδία στην Αν. Αττική
«Δέκα μέρες πέρασαν και κανείς από την κυβέρνηση δεν ένιωσε την ανάγκη να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες του» δήλωσε
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, για την τραγωδία στην ανατολική Αττική, για τις οποίες ακόμα αναζητούνται οι υπεύθυνοι.
Ο κ. Αμυράς καταλόγισε στα στελέχη της κυβέρνησης κυνισμό ενώ τα κάλεσε να «αναλάβουν εμπράκτως τις ευθύνες τους».
«Δέκα μέρες πέρασαν και κανείς από την κυβέρνηση δεν ένιωσε την ανάγκη να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες του. Ούτε ένα συγγνώμη δεν ακούσαμε από την κυβέρνηση, ούτε μια παραίτηση. Κυνικοί αμνήμονες, εξαφανισμένοι. Αυτοί είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμυράς.
«Τα συλλυπητήρια είναι πολύ λίγα για τις οικογένειες των θυμάτων που κάηκαν ζωντανοί, αλλά και τους εκατοντάδες κατοίκους που έχασαν τα σπίτια τους. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα να μην ξεχαστούν αλλά και ότι θα δούμε τις πραγματικές αιτίες αυτού του ολέθρου» κατέληξε.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»


