Μέσω ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ότι άνοιξε και λογαριασμό στην Εθνική για να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ που έγινε άμεσα, και κατ’ εντολήν του διοικητικού της ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, με σκοπό να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές, μέσω ανακοίνωσης της γνωστοποίησε ότι άνοιξε και λογαριασμό στην Εθνική για να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Σε συνέχεια της προσφοράς του 1.000.000 Ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμού IBAN GR9501101900000019000495226.

Είναι η στιγμή, που όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την καταστροφή, με ουσιαστικά έργα και πράξεις, για τα οποία θα ενημερώνονται οι φίλαθλοί μας».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr