Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξηγήσεις από τη διοίκηση του «Σισμανόγλειου» και επίθεση στην ΠΟΕΔΗΝ

Εξηγήσεις από τη διοίκηση του «Σισμανόγλειου» και επίθεση στην ΠΟΕΔΗΝ

Για το τί έγινε και τί δεν έγινε την περασμένη Δευτέρα αναφορικά με τους νεκρούς από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το τί έγινε και τί δεν έγινε την περασμένη Δευτέρα αναφορικά με τους νεκρούς από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Μετά την παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι είχαν πληροφορίες για νεκρούς πριν τη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου, παρουσία του πρωθυπουργού, και τον ισχυρισμό της ΠΟΕΔΗΝ ότι το «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Νοσοκομείο ήταν σε ετοιμότητα για παραλαβή νεκρών ήδη από το ίδιο βράδυ, τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ» εξαπολύει επίθεση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας και δημόσια τη διαμαρτυρία μας για τις ανυπόστατες δηλώσεις του προέδρου και του σημερινού δελτίου τύπου του προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ, που αναπαράγονται από μέρος ΜΜΕ και εντέλει συκοφαντούν το Ιατρονοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο με απόλυτη συνέπεια προσέφερε τις υπηρεσίες του αυτές τις δύσκολες στιγμές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αντικρούωντας τις κατηγορίες για παραποίηση στοιχείων και «μαγειρέματα» στις καταγραφές των προσερχομένων περιστατικών ως υποβολιμιαίες και συκοφαντικές.

«Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι (Τμήμα Κίνησης, Γρ. Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, Ιατρός Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) προσήλθαν σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (31/07/2018) και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι τήρησαν όλες τις διαδικασίες-καταγραφές κ.τ.λ. και δεν δέχτηκαν καμία πίεση ή παρέμβαση από τη Διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τη Δευτέρα 23/07/2018, αλλά και τις επόμενες ημέρες για να παρουσιάσουν αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν, τους πάσχοντες και τους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο. Η εφεδρική μονάδα νεκροθαλάμου τέθηκε σωστά σε ετοιμότητα, όπως και σε κάθε περίπτωση διαχείρισης εκτάκτων αναγκών (π.χ. πτώση αεροσκάφους εταιρείας ΗΛΙΟΣ το 2005 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004)» υποστηρίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου.

Τέλος, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024