Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιστράτηγος ε.α του ΠΣ : Υπήρχε χρόνος για εκκένωση στο Μάτι

Αντιστράτηγος ε.α του ΠΣ : Υπήρχε χρόνος για εκκένωση στο Μάτι

Ο Δημήτρης Πιερράκος υπογράμμισε ότι υπήρχε χρόνος εκκένωσης, στο Μάτι ενώ σημείωσε  ότι όλοι οι φορείς υποτίμησαν τον βαθμό επικινδυνότητας (4) πρόκλησης πυρκαγιάς

Άλλη μία καταγγελία που εκθέτει τους κυβερνητικούς χειρισμούς έγινε μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

Ο αντιστράτηγος ε.α του Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Πιερράκος υπογράμμισε μιλώντας στο Θέμα 104,6 ότι υπήρχε χρόνος εκκένωσης, ενώ σημείωσε  ότι όλοι οι φορείς υποτίμησαν τον βαθμό επικινδυνότητας (4) πρόκλησης πυρκαγιάς. «Οι ευθύνες δεν είναι μόνο των ενστόλων. Οι πυροσβέστες βρίσκονται σε μεγάλη θλίψη και δεν υπάρχει ούτε ένας ψυχολόγος να τους στηρίξει. Οι ευθύνες μπαίνουν σε πυραμίδα. Δεν μπορείς να σηκώνεις το τηλέφωνο και να ζητάς βοήθεια, επειδή γνωρίζεις έναν υπουργό. Οφείλεται πάντα και πρώτιστα να ενημερώνεται και να δρα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Δεν έγινε ούτε μια σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων για σχεδιασμό.  Σε αυτά τα σχέδια υπάρχει πρωτόκολλο και γίνονται και ασκήσεις, αλλά στην πράξη βγαίνουν τα προβλήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πιερράκος ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, μιλώντας για την πολύνεκρη τραγωδία από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και αναφέρθηκε σε μια «ασύντακτη μάχη» που προκάλεσε πολλά προβλήματα στη διαχείριση της ζοφερής κατάστασης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024