Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
#πόσοι_είναι_οι_ αγνοούμενοι : Οργή λαού κατά κυβέρνησης

#πόσοι_είναι_οι_ αγνοούμενοι : Οργή λαού κατά κυβέρνησης

Την οργή των πολιτών έχει προκαλέσει το έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στον αριθμό των αγνοουμένων μετά και τη φονική πυρκαγιά που οδήγησε στον θάνατο 88 ανθρώπους έως τώρα

Την οργή των πολιτών έχει προκαλέσει το έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στον αριθμό των αγνοουμένων μετά και τη φονική πυρκαγιά που οδήγησε στον θάνατο 88 ανθρώπους έως τώρα.

Η κυβέρνηση, πέρα από το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε για την ύπαρξη νεκρών στο Μάτι από την πρώτη στιγμή, ώστε να κινητοποιηθεί πιο γρήγορα ο κρατικός μηχανισμός αλλά και οι εθελοντές διασώστες που ήθελαν να μεταβούν στο σημείο για να παράσχουν τις υπηρεσίες τους, αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει τον αριθμό των αγνοουμένων.

Η άγνοια των πολιτών για τον αριθμό των συνανθρώπων τους που αγνοούνται δημιουργεί νέο κύμα οργής απέναντι στους κυβερνώντες, το οποίο αποτυπώνεται και μέσα από τις αναρτήσεις τους στο twitter.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες έχουν δημιουργήσει το tweet #πόσοι_είναι_οι_αγνοούμενοι και ζητούν μανιωδώς από την κυβέρνηση να προχωρήσει στις απαραίτητες αποκαλύψεις. Άλλοι πάλι, κάνουν λόγο για παραίτηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ενώ πολλοί τους κατηγορούν για πολιτικές σκοπιμότητες που δεν επιτρέπουν την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις των χρηστών:

https://twitter.com/Robert_Ed_House/status/1023318710055063552

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024