Πεκίνο: Στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις στον ΠΟΕ
Υπέρ των μεταρρυθμίσεων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) τάσσεται το Πεκίνο, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.
Υπέρ των μεταρρυθμίσεων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) τάσσεται το Πεκίνο, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.
«Η Κίνα υποστηρίζει τις μεταρρυθμίσεις στον ΠΟΕ κι ελπίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες των περισσοτέρων μελών, ενώ θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Γκάο Φενγκ.
Η δήλωση αυτή, έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για την εμπορική συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ, η οποία και περιέλαβε την συμφωνία των δύο πλευρών για τις μεταρρυθμίσεις στον ΠΟΕ.
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)





