Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καμμένος και τα... βατράχια

Ο Καμμένος και τα… βατράχια

Στο... Μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας

«Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!» φώναξε μια πυρόπληκτη κάτοικος στο Μάτι στον Πάνο Καμμένο (φωτογραφία), ο οποίος ωστόσο είχε το θράσος να την αμφισβητεί και να της κουνά το… δάχτυλο. Ο υπουργός Αμυνας ήταν ο πρώτος πολιτικός (της συγκυβέρνησης) που τόλμησε να επισκεφθεί την πληγείσα από τη φονική πυρκαγιά περιοχή και άκουσε τα εξ αμάξης. Ακουσε ακόμα τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για τον απόντα δήμαρχο Μαραθώνα: «Μας αφήσατε στο έλεος. Μας αφήσατε να καούμε, κλείσατε τη Μαραθώνος. Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;» του είπαν, με την οργή να ξεχειλίζει.

Έως τώρα η οργή του κόσμου στην Ανατολική Αττική ήταν βουβή. Μετρούσαν τους νεκρούς τους, αναζητούσαν τους αγνοούμενους, εκτιμούσαν τις ζημιές στην περιουσία τους. Κάποια ξεσπάσματα σε ενστόλους που έτυχε να βρίσκονται εκεί ήταν περιστασιακά. Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, δεν έβρισκαν κανέναν άλλον πιο υπεύθυνο να διαμαρτυρηθούν. Και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Καμμένος. Και ξέσπασαν. Εκεί όμως που η οργή τους χτύπησε… κόκκινο ήταν όταν άκουσαν τον υπουργό Άμυνας να λέει: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν». Αυτό το «πέντε πνίγηκαν» θεωρήθηκε προσβολή. Και έτυχε και της κατάλληλης απάντησης.

Ο κ. Καμμένος άκουγε βουβός. Δεν ήξερε τι να πει. Εκεί που ήξερε τι να πει ήταν όταν ένας κάτοικος του κατήγγειλε ότι δεν είδε τον Στρατό και ότι άργησε η επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων στις παραλίες. «Τα «βατράχια» δεν τα είδατε; Τα ελικόπτερα που φώτιζαν; Μόνο εσείς και ο Πορτοσάλτε τα λέτε αυτά» του είπε ο κ. Καμμένος, συνεχίζοντας το σουρεαλιστικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι για όλα φταίνε τα ΜΜΕ που δεν τον… δοξάζουν και του ασκούν κριτική.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024