
Ο Τσάρλι προσέλαβε νέους αγγέλους
Σύμφωνα με το Variety τους νέους Άγγελους απαρτίζουν η Κρίστεν Στιούαρτ, η Ναόμι Σκοτ και η Έλα Μπαλίνσκα
Τρία εντελώς νέα πρόσωπα θα λένε τη θρυλική φράση «Καλημέρα, Τσάρλι» στην κινηματογραφική οθόνη.
Η Κρίστεν Στιούαρτ, η Ναόμι Σκοτ και η Έλα Μπαλίνσκα θα είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας Charlie’s Angels (Οι Άγγελοι του Τσάρλι), σύμφωνα με το Variety.
Στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, δεν αποκλείεται να κάνουν σύντομη εμφάνιση κάποιες από τις πρωταγωνίστριες (Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου ή Ντριου Μπάριμορ) των δύο προηγούμενων φιλμ του franchise, που είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της διάσημης ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.
Η Κάμερον Ντίαζ, η Λούσι Λιου και η Ντρου Μπάριμορ πήραν μέρος στις δύο μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.
Η νέα ταινία εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι». Από τις προηγούμενες ταινίες, η Townsend Agency «επεκτάθηκε σημαντικά και έγινε παγκόσμια παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας και μυστικές υπηρεσίες με γραφεία και προσωπικό σε όλο τον κόσμο».
Η ταινία θα επικεντρωθεί στα μέλη μίας από αυτές τις «ομάδες» στην οποία ανήκουν οι Στιούαρτ, Σκοτ και Μπαλίνσκα και εργάζονται σε μία υπόθεση. Η ήδη επιβεβαιωμένη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2019.
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open
- Ποντάροντας στην καταστροφή: Πώς οι στοιχηματικές έκαναν τις πυρκαγιές αντικείμενο κερδοσκοπίας
- Η στιγμή που η CENTCOM χτύπησε για τρίτη φορά τον πύργο ελέγχου της Τσαμπαχάρ στο Ιράν και κατέρρευσε
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)

