
Επανηλεκτροδότηση σε 3.700 καταναλωτές στις πληγείσες περιοχές
Συνολικά 7.500 κατοικίες έμειναν χωρίς ρεύμα
Περίπου 3.700 καταναλωτές έχουν επανηλεκτροδοτηθεί στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα 3.800 καταναλωτές αναμένουν την επανασύνδεση, καθώς συνολικά 7.500 καταναλωτές έμειναν χωρίς ρεύμα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το τελευταίο 24ωρο πήραν ρεύμα 1.000 καταναλωτές, καθώς χθες είχε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε 2.700.
Επιπλέον ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι έχουν αντικατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 34 υποσταθμοί από το σύνολο των 50 που καταστράφηκαν.
Τέλος η εταιρεία τονίζει ότι συνεχίζει τις εργασίες αποκατάστασης στις περιοχές Μάτι, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα ενώ ενισχύονται συνεχώς τα συνεργεία της με ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό, προκειμένου να επιτευχθεί όσο το δυνατό ταχύτερα η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές.
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στα Σπάτα
- Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος πέθανε στα 34 του χρόνια
- «Ποιος διάολο πέταξε κινητό στο κεφάλι μου;»: Ελαφριά διάσειση για τον Όλι Σάικς στη σκηνή
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
- Απορρίφθηκε το αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης του Ράτκο Μλάντιτς για λόγους υγείας
- Αυτές είναι οι 624 ελληνικές ακτές που βραβεύτηκαν με τη «Γαλάζια Σημαία 2026»




