Μέρα με τη νύχτα ήταν η απόδοση του Ατρόμητου το πρώτο 70λεπτο της αναμέτρησης απέναντι στη Ντιναμό Μπρεστ και τα τελευταία λεπτά.
Αν και οι παίκτες του Ντάμιρ Κάναντι ηττήθηκαν με 4-3 από τη Μπερστ στη Λευκορωσία, τα τρία γκολ που πέτυχε στο φινάλε η ομάδα του Περιστερίου δίνουν «παλμό» για τον επαναληπτικό αγώνα στην Αθήνα.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μόλις στο 13ο λεπτό προηγούνταν 2-0. Στο 5΄ ο Φιλίποβιτς κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νόγιοκ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 12΄ ο Ισπανός ρέφερι καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μάντσον κι ένα λεπτό αργότερα ο Σαβίτσκι διπλασίασε από τα 11 βήματα εκτελώντας… α λα Πανένκα.
Οι Λευκορώσοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν κι άλλες καλές στιγμές αλλά δεν βρήκαν στόχο, την ώρα που η ομάδα του Κάναντι έδειχνε σαστισμένη, εκτός κλίματος αγώνα και ανήμπορη να αντιδράσει.
Η Ντιναμό είχε πάρει λοιπόν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, το οποίο οι παίκτες του Κάβαλτσουκ φρόντισαν να διευρύνουν. Στο 61ο λεπτό ο Νόγιοκ πλευροκόπησε την άμυνα από δεξιά, έβγαλε συρτή σέντρα και ο Σαβίτσκι, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, «έγραψε» το 3-0.
Χαρακτηριστικό της επιθετικής ανυπαρξίας (εκτός της αμυντικής) του Ατρόμητου είναι το γεγονός ότι η πρώτη απόκρουση του Παβλιουτσένκο σημειώθηκε στο 66ο λεπτό (!), σε μακρινό σουτ του Γαρουφαλιά.
Ο άσος της Μπρεστ δεν είχε πει, όμως, την τελευταία λέξη του. Στο 70΄ με αριστερό σουτ ολοκλήρωσε την εξαιρετική παρουσία του υπογράφοντας ένα μεγαλοπρεπές χατ τρικ, αλλά το παιχνίδι ξεκινούσε μόλις τότε!
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος των γηπεδούχων για να μειώσει, ενώ στο 80΄ και στη σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά ο Μούγιακιτς πίεσε στο όριο του φάουλ τον Βερετίλο και τον ανάγκασε σε αυτογκόλ. Στο 88΄ ο Κουλούρης με εν κινήσει σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα του Παβλιουτσένκο για το τελικό 3-4, με τον Ατρόμητος να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του ενόψει της ρεβάνς.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία