Μεγαλοοικονόμου: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι υπεύθυνοι για την καταστροφή στο Μάτι
«Το Μάτι ήταν τελείως παράνομο» υπογράμμισε
Πολιτικές αψιμαχίες σημειώθηκαν στη Βουλή με φόντο τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής, που κόστισε τη ζωή σε 85 ανθρώπους. Πυρά κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αναφέροντας ότι «το Μάτι ήταν εντελώς παράνομο».
«Το Μάτι ήταν τελείως παράνομο κι εσείς τα κάνατε όλα – εσείς οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά στη Βουλή η κ. Μεγαλοοικονόμου.
Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «θα μιλήσουμε και θα βάλουμε τα θρασίμια στη θέση τους».
«Να είστε ταπεινοί και να σταματήστε να λέτε ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά» δήλωσε ο βουλευτής στρεφόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα κατεδαφίσατε τότε που ήσασταν κυβέρνηση για να μη θρηνήσουμε θύματα; Όχι δεν τα κατεδαφίσατε, τα σπρώχνατε» καταγγέλλει η κ. Μεγαλοοικονόμου και συνέχισε λέγοντας: «Τι έπρεπε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να πάρει τις μπουλντόζες και να τα γκρεμίσει τα αυθαίρετα που αφήνατε εσείς και κάνατε;».
«Ακόμα ψάχνουμε τον λογαριασμό για τις φωτιές της Ηλείας του 2007. Ψάχνουμε να δούμε που είναι τα λεφτά» αναφέρει καταγγέλλοντας ότι τα χρήματα δε χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
