Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Κυνικός, απάνθρωπος, εγωπαθής και ακροδεξιός ο Πάνος Καμμένος

ΚΙΝΑΛ: Κυνικός, απάνθρωπος, εγωπαθής και ακροδεξιός ο Πάνος Καμμένος

Σχόλιο για τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στο BBC

«Κυνικός, απάνθρωπος, εγωπαθής, ακροδεξιός. Αυτός είναι ο υπουργός Eθνικής Άμυνας της χώρας. Αυτός είναι ο συνεταίρος του κ. Τσίπρα» σχολίασε το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στο BBC.

O κ. Καμμένος προέβη σε απαράδεκτες και άκρως προκλητικές δηλώσεις αυτή τη φορά σε ξένο μέσο ενημέρωσης. Αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, απέδωσε τις ευθύνες στους κατοίκους της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχαν κάνει «κατάληψη της ακτής».

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του BBC o κ. Καμμένος αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας ότι «δεν είμαι εγώ υπεύθυνος» και συμπλήρωσε πως η πυροσβεστική υπηρεσία δεν είναι υπό την ευθύνη του υπουργείο Άμυνας. Στην προσπάθεια του να εξηγήσει τη στάση που κράτησαν οι ένοπλες δυνάμεις ανέφερε ότι αν και ήταν σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή, ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το σχέδιο του ΝΑΤΟ και να μην ενεργήσουν ανεξάρτητα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τους 26 ανθρώπους, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί, καθώς εγκλωβίστηκαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την πυρκαγιά και να φτάσουν προς την παραλία, αποδίδει το πολύνεκρο περιστατικό σε «έγκλημα του παρελθόντος» γιατί, «στο Μάτι και σε αυτήν την ακτογραμμή της Αττικής, όλες αυτές οι κατοικίες, η πλειοψηφία τους έχουν οικοδομηθεί χωρίς άδεια».

«Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους» συμπληρώνει, θεωρώντας ως ένοχους τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής…

«Μετά από τέτοια τραγωδία ήρθε η στιγμή να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειες του να μην ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες» συνεχίζει.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024