
Αγρίνιο : 12χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα 12χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ
Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα 12χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το περιστατικό συνέβη στη Γουριά Οινιάδω, ενώ συνελήφθησαν οι αλλοδαποί γονείς.
Όπως προέκυψε μάλιστα από την έρευνα η μητέρα ήταν φυγόποινη καθώς είχε καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 12χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στον νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, προχώρησαν στη σύλληψη δυο αλλοδαπών (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 47 και 42 ετών αντίστοιχα για αμέλεια.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων της 42χρονης προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 32 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη της οικιακής ειρήνης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
- «Υπερτυφώνας» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό – Ριπές ανέμων ως και 314 χιλιομέτρων την ώρα
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Γάζα: Η τύχη της έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο – «Το Ισραήλ κάνει ό,τι θέλει» και κανένας δεν αντιδράει
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων


