
Ανακοίνωσε Ριτσάρλισον η Έβερτον
Υπέγραψε μέχρι το 2023 στα «ζαχαρωτά»
Παίκτης της Έβερτον είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο ταλαντούχος εξτρέμ, Ριτσάρλισον.
Το deal για τον Βραζιλιάνο ανάμεσα στην ομάδα του Λίβερπουλ και τη Γουότφορντ έκλεισε στις 40 εκατ. λίρες, με τους «toffes» να κάνουν την πρώτη τους κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.
Η συγκεκριμένη κίνηση φέρει την προσωπική υπογραφή του νέου τεχνικού της ομάδας, Μάρκο Σίλβα ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Έτσι, λίγους μήνες αργότερα από το κοινό τους πέρασμα στο Λονδίνο και τη Γουότφορντ, οι δύο άντρες επανενώνονται.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο που ο Πορτογάλος βρισκόταν στους «χόρνετς», είχε κινηθεί ξανά για την απόκτηση του τότε παίκτη της Φλουμινένσε προσφέροντας περίπου 11 εκατ. λίρες.
👤 | He’s here. 🇧🇷 pic.twitter.com/hognbA2gBB
— Everton (@Everton) July 24, 2018
- Συνεργάτες Σαμαρά: Γιατί ο Μαρινάκης συσχετίζει την παρακολούθηση με τη ΝΔ και τις εκλογές του 2023;
- Ηράκλειο: Μαρτυρία σοκ για το σπίτι κολαστήριο – Εντοπίστηκαν 11 βίντεο κακοποίησης της 55χρονης
- Γεραπετρίτης: Δεν υφίσταται θέμα άρσης απαγόρευσης στην Τουρκία για τα F35, προς το παρόν
- Ο Οζντόεφ και επίσημα στην Κράσνονταρ, μετά τον ΠΑΟΚ (pic)
- Η ROLEX επίσημο ρολόι του ιστιοπλοϊκού αγώνα AEGEAN 600
- Γάζα: Το «Συμβούλιο Ειρήνης» απαιτεί «δράσεις, όχι υποσχέσεις» από τη Χαμάς
