Ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και το έχει πράξει αμέτρητες φορές, με εντολή του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι και τώρα που η χώρα βιώνει μια τραγωδία, ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να επισημαίνει με ανακοίνωση της, πως θα δοθεί ένα εκατ. ευρώ για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να δοθεί άμεσα ένα εκατ. ευρώ στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές.
Αν μη τι άλλο μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, που αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι πάντα παρών όταν η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρεις τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι