Οι μεγάλες πυρκαγιές σε δύο μέτωπα της Αττικής, της Κινέτας και της Καλλιτεχνούπολης, όπου έχασαν τη ζωή τους 50 άτομα και 156 τραυματίστηκαν, σε Μάτι, Νέο Βουτζά και Ραφήνα, σύμφωνα με τα έως τώρα επίσημα στοιχεία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με την αρωγή του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και όλου του κρατικού μηχανισμού, συνεχίζουν να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες.
Ειδικότερα, όσον αφορά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Αέρας, στα Γεράνεια Όρη, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, επιχειρούν για την κατάσβεσή της 74 οχήματα, 150 πυροσβέστες και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επιπλέον, συμμετέχουν τέσσερα εθελοντικά οχήματα, 20 υδροφόρες και έξι μηχανήματα έργου από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Μεγαρέων, Λουτρακίου, Βάρης-Βουλιαγμένης, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με τρία μηχανήματα έργου. Παράλληλα, από πλευράς εναέριων μέσων, επιχειρούν πέντε ελικόπτερα.
Στην άλλη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιτεχνούπολη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Αττικής, συμμετέχουν για την κατάσβεσή της 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές, 23 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα