
Μπακογιάννη: Από αδιαφορία του ΥΠΕΘΑ καταστράφηκε το Πολεμικό Μουσείο Χανίων
Ζητά να κινηθούν οι διαδικασίες για να παραδοθεί στον δήμο Χανίων, ώστε να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης για την άμεση αναστήλωσή του.
Στην «αδιαφορία της ελληνικής γραφειοκρατίας και των αρμοδίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» αποδίδει την καταστροφή του Πολεμικού Μουσείου Χανίων, μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς στο κτίριο του μουσείου, η βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Επίσης, ζητά να κινηθούν οι διαδικασίες για να παραδοθεί στον δήμο Χανίων, ώστε να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης για την άμεση αναστήλωσή του.
«Η χθεσινή καταστροφή ενός από τα ιστορικότερα και ωραιότερα κτήρια της πόλης των Χανίων οφείλεται αποκλειστικά στην αδιαφορία της ελληνικής γραφειοκρατίας και των αρμοδίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αφύλακτο και εγκαταλελειμμένο κατέληξε χθες το βράδυ ολοκληρωτικά κατεστραμμένο», αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη και προσθέτει: «Απαιτείται άμεσα, σήμερα κιόλας, να κινηθούν οι διαδικασίες για να παραδοθεί στο Δήμο Χανίων, ώστε να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης για την άμεση αναστήλωσή του».
- Δήμαρχος Μουζακίου στο in: «Η κατάσταση ήταν οριακή. Ευτυχώς σταμάτησε η βροχή»
- Μακρόν κατά Τραμπ: Αν δημιουργούμε αμφιβολίες για το ΝΑΤΟ, το αδειάζουμε από την ουσία του
- Μπαρτζώκας: «Χαρούμενος για την επιστροφή του Φαλ, μπροστά μας έχουμε τέσσερις τελικούς»
- Μία κρίση, 27 πολιτικές: Η Ευρώπη ξανά διχασμένη
- Ο Σπρίνγκστιν τραγουδά και το πλήθος φωνάζει: «Έξω η ICE»
- Νέα μεταγραφικά σενάρια για τον Φρανσίσκο
