Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου, ταλαιπωρία οδηγών

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου, ταλαιπωρία οδηγών

Φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Κινέτα

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα καθώς οι αρχές φοβούνται τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων στο μέτωπο της Κινέτας.

Αυτή την ώρα εκατοντάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματα του στον Ισθμό της Κορίνθου στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην Αθήνα.

Ακυρώσεις δρομολογίων ΚΤΕΛ

Κανένα δρομολόγιο του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και Ήπειρο δεν πραγματοποιείται λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα, αφού από νωρίς το απόγευμα παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Επίσης, με εντολή της ΕΛΑΣ και της πυροσβεστικής έχουν διακοπεί και τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού προς Αεροδρόμιο.

Η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, ενώ δεν αναμένεται να ανοίξει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) υπάρχουν τροποποιήσεις δρομολογίων στις λεωφορειακές γραμμές 301, 314 και 324 που εξυπηρετούν τις περιοχές Ανθούσα, Πεντέλη κυκλική, Παλλήνη, Ραφήνα.

Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη, όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιοι, «ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουν μέχρι που θα φθάσουν και πώς, γιατί αρμόδιοι είναι η ΕΛΑΣ και η πυροσβεστική».

Χωρίς προαστιακό το πρωί της Τρίτης

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια του προαστιακού στη γραμμή Αθήνα – Κιάτο και αντίστροφα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και πιθανώς του δικτύου που έχουν σημειωθεί στη γραμμή του προαστιακού στην περιοχή της Κινέτας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024