
Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι
Μεγάλο κύμα φυγής λιμάνια και εθνικά οδικά δίκτυα
Την Αθήνα άρχισαν να εγκαταλείπουν οι εκδρομείς του Ιουλίου. Ουρές σχηματίστηκαν στα λιμάνια και στα εθνικά οδικά δίκτυα, ενώ το μεγάλο κύμα των αδειούχων αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου.
Μόνο την Παρασκευή 20 Ιουλίου, αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά 28 πλοία, με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Από το πρωί στον λιμένα του Πειραιά, υπάρχει μεγάλη κίνηση καθώς εκατοντάδες εκδρομείς επιβιβάζονται στα πλοία για τα πρώτα δρομολόγια. Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές η πληρότητα στα πλοία μόνο για σήμερα αγγίζει το 90%.
Αντίστοιχη κινητικότητα παρατηρείται και στα λιμάνια της Ραφήνας και στο Λαύριο.
Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς δεν είναι λίγοι οι ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με αεροπλάνο στον προορισμό που θα μεταφερθούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)


