
Σπόρτινγκ Λισαβόνας βλέπει ο Οφόε
Έντονο ενδιαφέρον της Γάνδης για τον Οτζίτζα Οφόε ο οποίος φαίνεται να προτιμάει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ο Οφόε ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με πολλές προσδοκίες στον Ολυμπιακό, αλλά οι εμφανίσει του ήταν κάτω του μετρίου τη σεζόν που μας πέρασε με αποτέλεσμα ο Βέλγος να είναι φευγάτος από την ομάδα.
Η Γάνδη τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές της να τον αποκτήσει, όμως ο Βέλγος χαφ έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον ποδοσφαιρικό επαναπατρισμό του. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει ψηθεί με την προοπτική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα.
Δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται και σε έναν ακόμα πρώην ερυθρόλευκο, τον Γκιγιόμ Ζιλέ ο οποίο έχει προσφορές τόσο από την Ανβέρπ όσο και από γαλλική ομάδα, ωστόσο περιμένει κάποια πρώταση από τις ΗΠΑ και πιθανώς το MLS.
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
