Λαχτάρισαν δύο αλλοδαποί παραθεριστές στη θαλάσσια περιοχή των Βρασνών, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους πάνω σε φουσκωτό στρώμα, παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν στην ακτή.
Επρόκειτο για έναν 47χρονο και έναν 11χρονο που περισυνελέγησαν τελικά από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και είναι καλά στην υγεία τους. Όπως έγινε γνωστό, οι άνεμοι τούς παρέσυραν σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, ενώ για βοήθεια έσπευσε 42χρονος φίλος τους που επίσης περισυνελέγη από το Λιμενικό.
Στο μεταξύ, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 64χρονος αλλοδαπός από τη θαλάσσια περιοχή αλιευτικού λιμένα Νέας Μηχανιώνας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου διενεργεί η αρμόδια Λιμενική Αρχή.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)