Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιλιγκίρη : Ευχαριστούμε την Προ Ρέκο για τον Μουρίκη

Τσιλιγκίρη : Ευχαριστούμε την Προ Ρέκο για τον Μουρίκη

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή στον Ολυμπιακό παρά το προσύμφωνο που είχε υπογράψει με τους Ιταλούς

Την απόφαση του Κώστα Μουρίκη να παραμείνει στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι», με δήλωση της γενικής γραμματέα του ερασιτέχνη, Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Στη δηλωσή της, η κα. Τσιλιγκίρη εκφράζει τις ευχαριστίες των «ερυθρολεύκων» προς την Προ Ρέκο, «… για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του Μουρίκη, σεβόμενη την τελική απόφαση του αθλητή μας για να παραμείνει στο σύλλογό μας» και τονίζει ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι και θα παραμείνουν εξαιρετικές, κάτι που νωρίτερα είχε επισημάνει με δηλώσεις του και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας, Μαουρίτσιο Φελούγκο.

Η δήλωση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη:

«Ως διοίκηση του Ολυμπιακού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ρέκο για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του Μουρίκη, σεβόμενη την τελική απόφαση του αθλητή μας για να παραμείνει στο σύλλογό μας.

Οι συζητήσεις που είχαμε με τους εκπροσώπους του ιταλικού συλλόγου το διάστημα αυτό για τη διευθέτηση του ζητήματος, έγιναν σε κλίμα κατανόησης. Ήταν δε αμοιβαία η διάθεση να μην διαταραχθούν σε καμία περίπτωση οι σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού που διέπουν τους δυο συλλόγους οι οποίες παραμένουν εξαιρετικές».

Έτσι ο διεθνής φουνταριστός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά, παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει στην Προ Ρέκο πριν καν τη διεξαγωγή του final-8 του Champions League τη Γένοβα, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας την ιταλική ομάδα στον τελικό.

Στο μεσοδιάστημα ο Μουρίκης άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να δεχθεί τη νέα πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» και η Προ Ρέκο αποφάσισε να σεβαστεί την επιθυμία του αθλητή, αν και θα μπορούσε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του, από τη στιγμή που είχε αποσπάσει την υπογραφή του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024