Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον 41χρονο, ταυτοποιήθηκε η σορός του

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον 41χρονο, ταυτοποιήθηκε η σορός του

Είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου αγνοούμενου στο Αγρίνιο. Ταυτοποιήθηκε πως σε αυτόν ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί σήμερα σε αρδευτικό αύλακα.

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Είναι νεκρός ο άνδρας του οποίου δηλώθηκε η εξαφάνιση χθες το πρωί και τα ρούχα του βρέθηκαν στην άκρη του αύλακα σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι. Σημεία ζωής είχε δώσει τελευταία φορά την 13η Ιουλίου.

Νεκρός είναι ο 41χρονος του οποίου η εξαφάνιση δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Αγρίνιο. Τα ρούχα του άτυχου άνδρα βρέθηκαν στην άκρη του αύλακα σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι και η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης από διερχόμενο πολίτη σε απόσταση 5,5 χιλιόμετρων από το σημείο.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας διεξήχθησαν έρευνες από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα, σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί επρόκειτο να διερευνηθεί άλλο τμήμα της διώρυγας εκεί μάλιστα που τελικώς εντοπίστηκε η σορός, σε παρακλάδι της διώρυγας Δ7.

Για τα αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Έχει πάντως αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η κηδεία του 41χρονου θα γίνει αύριο , Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (κοιμητήριο) στο Αγρίνιο στις 13.00.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024