Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναζητούνται δύο ύποπτοι για την υπόθεση Κολλιαδέλη

Αναζητούνται δύο ύποπτοι για την υπόθεση Κολλιαδέλη

Είναι απαγωγή;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Τάκη Κολλιαδέλη ο οποίος χάθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού με πλοίο. Κατάφερε να ξεφύγει όταν το πλοίο έφτασε στον Πειραιά; Τον απειλούσαν και κρύφτηκε; Μπαίνει στο τραπέζι και το σενάριο της απαγωγής;

Σύμφωνα με το Star, ο 23χρονος φαντάρος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν στημένη στον Πειραιά.

Τα λόγια του αυτά ενισχύουν το ενδεχόμενο κάποιοι να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Το ερώτημα είναι το «γιατί». Οι αρχές αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι.Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε.

Με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό. Στο χώρο δηλαδή που ήθελε να αφήσει πίσω του ζητώντας απεγνωσμένα αναβολή για «προσωπικούς λόγους» .

Όσο ο χρόνος περνά τα νέα στοιχεία διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν φίλο του Τάκη, να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο Star ο Κώστας Κολλιαδέλης, πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει να σκαλίζουν τις τελευταίες επαφές του φαντάρου στη Χαλκίδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024