
Δεν φεύγει από την Τσέλσι με λιγότερα από 200 εκατ. ο Αζάρ
Να αποθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους θέλει ο αγγλικός σύλλογος
«Στοπ» στους μνηστήρες του Εντέν Αζάρ θέλει να βάλει με έμμεσο τρόπο η Τσέλσι.
Μπορεί ο Βέλγος προ ημερών να έκανε γνωστή την επιθυμία αποχώρησης του από την ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο οι «μπλε» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να αποχωρήσει τόσο εύκολα.
Σύμφωνα με τους «Times» ο 27χρονος εξτρέμ δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με λιγότερα χρήματα από όσα κόστισε το 2017 η μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, δηλαδή 222 εκατ. ευρώ.
Οι πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις του Αζάρ με τη φανέλα του Βελγίου εκτόξευσαν ακόμη υψηλότερα την αξία του ικανότατου ντριπλέρ, με την Τσέλσι να ζητά «γη και ύδωρ» για τις υπηρεσίες του.
- Ουκρανία: Οκτώ άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, μετά τους πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο
- Εργοδοτική παραβατικότητα: Μία στις τέσσερις επιχειρήσεις πιάστηκε να παρανομεί σε εργασιακά θέματα
- Χούθι: Απειλούν να κλείσουν το Στενό αλ-Μαντέμπ αν ο Τραμπ «συνεχίζει να παρεμποδίζει την ειρήνη»
- LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ
- ΣΥΡΙΖΑ: Με τι κρατάει ο Μακάριος Λαζαρίδης τον «αδύναμο» και «ανεπαρκή» Κυριάκο Μητσοτάκη;
- LIVE: Βερόνα – Μίλαν



