Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για τη Συρία
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για «θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος και περιφερειακά προβλήματα»
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνδιάλεξης το Σάββατο σχετικά με τις κοινές προσπάθειες με στόχο την επίλυση της κρίσης στη Συρία, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες βράδυ το Κρεμλίνο.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για «θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος και περιφερειακά προβλήματα», με ιδιαίτερη έμφαση «στα κοινά βήματα για την επίλυση της κρίσης στη Συρία στη βάση των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί στο πλαίσιο του διαλόγου της Αστάνας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη εξάλλου τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις εκλογές της 24ης Ιουνίου, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας.
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442