
«Επαφή του Τοροσίδη με Πάρμα»
Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφή του Βασίλη Τοροσίδη με την Πάρμα, αλλά και για επιθυμία του Έλληνα αμυντικού να παραμείνει στη Serie A
Ο Βασίλης Τοροσίδης αποχώρησε πρόσφατα από την Μπολόνια και βρίσκεται ελεύθερος, ενώ στις 9 Ιουλίου μίλησε (μεταξύ άλλων) για το μέλλον του και δήλωσε πως η μοναδική ομάδα που του έχει καταθέσει πρόταση μέχρι στιγμής είναι η Ξάνθη. Βεβαίως, είχε προσθέσει ότι προτίθεται να πάει στην ακριτική ομάδα κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά πως αυτό δεν θα συμβεί άμεσα.
Σύμφωνα με σημερινό (14/07) δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Έλληνας ακραίος μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα, με την οποία, μάλιστα, ο 33χρονος παρουσιάζεται να έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη επαφή.
Την περασμένη σεζόν η ιστορική ιταλική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Serie B και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Serie A, με στόχο φυσικά την παραμονή της στην κατηγορία.
Εκτός αυτών, τονίζεται η επιθυμία του Τοροσίδη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, αλλά και ότι υφίσταται ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από ομάδες της Τουρκίας. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις στη Serie A, ενώ έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας του Μίχαελ Σκίμπε στη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)

