Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουνκερ : Παραλίγο να πέσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ [Βίντεο]

Γιουνκερ : Παραλίγο να πέσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ [Βίντεο]

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κ. Γιουνκερ φαίνεται γενικώς να βαδίζει κάπως περίεργα και όταν πλησιάζει για να πατήσει στο σκαλοπάτι για να ανέβει στην εξέδρα για τη φωτογράφηση χάνει την ισορροπία του

Παραλίγο να πέσει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, κατά την προσέλευση του για την «οικογενειακή» φωτογραφία πριν το επίσημο δείπνο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κ. Γιουνκερ φαίνεται γενικώς να βαδίζει κάπως περίεργα και όταν πλησιάζει για να πατήσει στο σκαλοπάτι για να ανέβει στην εξέδρα για τη φωτογράφηση χάνει την ισορροπία του αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση των υπολοίπων παριστάμενων τελικά δεν πέφτει.

Οι πρόεδροι της Φινλανδίας και της Ουκρανίας ήταν μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, Μαρκ Ρουτε, έσπευσε επίσης να του δείξει το σημείο που έπρεπε να σταθεί στην εξέδρα.

Πάντως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό με τον 63χρονο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που τράβηξε επάνω του τα βλέμματα δημοσιογράφων και άλλων αρχηγών κρατών.

Ο κ. Γιουνκερ εθεάθη γενικώς να δυσκολεύεται να περπατήσει και να χρειάζεται τη βοήθεια άλλων, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό πάσχει από ισχιαλγία γεγονός που επηρεάζει την κινητικότητά του.

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα δήλωσε την Πέμπτη ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε παραπονεθεί για πόνο στην πλάτη.

Το γραφείο του κ. Γιουνκερ αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει τις όποιες ανησυχίες για την υγεία του επικαλούμενο την προστασία της ιδιωτικής του ζωής.

«Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκερ είναι μόλις 63 ετών. Έχει πει ότι δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα για μια δεύτερη θητεία ως πρόεδρος της Κομισιόν αλλά το ερώτημα τώρα είναι, αν είναι σε θέση να ολοκληρώσει τη θητεία του που τελειώνει το φθινόπωρο του 2019. Η επόμενη υποχρέωση του Γιουνκερ είναι μια επίσκεψη στον Λευκό Οίκο στις 25 Ιουλίου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει έναν κατακλυσμιαίο εμπορικό πόλεμο», γράφει το Euractiv.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024