Ουτοπία και φουτουρισμός συνυπάρχουν «αρμονικά» μέσα σε αυτήν την καμπυλωτή αρχιτεκτονική τρέλα. Αυτό το οίκημα, που θα ζήλευε μέχρι και ο Γκαουντί,  είναι δυνατόν να το νοικιάσετε για μια νύχτα … ή περισσότερες.

Με θέα στον κόλπο των Καννών στη νότια Γαλλία, το Palais Bulles είναι ένα σπάνιο οίκημα  στο αρχιτεκτονικό σύμπαν. Χτίστηκε το 1984, ως συστάδα φυσαλίδων, από τον μεγιστάνα Pierre Bernard και τον αρχιτέκτονα- Antti Lovag, η κατοικία αγοράστηκε το 1992 από τον σχεδιαστή Pierre Cardin, ο οποίος παρασύρθηκε από τις αισθησιακές και οργανικές καμπύλες του. Προικισμένο με πολλές βεράντες και πισίνες που βρίσκονται στο βράχο, αυτό το σπίτι των 1200 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει ένα μαγευτικό πανόραμα στην Μεσόγειο. Παντού το ίδιο χρώμα ώχρας μαλακώνει τις καμπύλες του και δίνει ομοιομορφία.

Σφαιρικά σχήματα συναντά κανείς και στην επίπλωση του, μαζί με έργα καλλιτεχνών κρεμασμένα στους τοίχους των δέκα σουιτών που διαθέτει. Ιδανικό για ιδιωτικά πάρτι, ο χώρος προσφέρει έξτρα ένα αμφιθέατρο 500 θέσεων, μια αίθουσα υποδοχής και ένα πανοραμικό σαλόνι. Ονειρικό, πολυτελές και παιχνιδιάρικο.