Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη - Ένταση στο δικαστήριο [Εικόνες]

Συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη – Ένταση στο δικαστήριο [Εικόνες]

Την ερχόμενη Τρίτη (17 Ιουλίου) θα συνεχιστεί, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η δίκη του κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, τον περασμένο Οκτώβριο

Την ερχόμενη Τρίτη (17 Ιουλίου) θα συνεχιστεί, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η δίκη του κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, δεύτερη συνεδρίαση του δικαστηρίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου.

Για μια ακόμα φορά έξω από το δικαστήριο υπήρξε ένταση και αυστηρότατα αστυνομικά μέτρα, με τους συγγενείς της 32χρονης να ξεσπούν κατά του δολοφόνου της 32χρονης.

Οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη ζητούν οργισμένοι από τον 58χρονο να πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση.

«Να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» φώναζε ο πατέρας της εφοριακού, ενώ η μητέρα της φώναζε πως περιμένει να μάθει γιατί «παρακολουθούσε το παιδί μου» και αν είχε συνεργό στο έγκλημα.

Στην επόμενη συνεδρίαση, το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί αν θα καλέσει σε κατάθεση τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του θύματος, ο οποίος στην πραγματογνωμοσύνη επί του γενετικού υλικού αναφέρεται σε δείγματα που πιθανότατα δηλώνουν παρουσία και τρίτου προσώπου στην σκηνή του εγκλήματος.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024