Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Ποδοπατήθηκαν 27 άνθρωποι μετά από έκρηξη πυροτεχνημάτων

Γαλλία: Ποδοπατήθηκαν 27 άνθρωποι μετά από έκρηξη πυροτεχνημάτων

Σχεδόν 30 ποδοσφαιρόφιλοι τραυματίστηκαν στη Νίκαια όταν ερρίφθησαν πυροτεχνήματα λίγο πριν από τη λήξη του νικηφόρου αγώνα της γαλλικής εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Σχεδόν 30 ποδοσφαιρόφιλοι τραυματίστηκαν στη Νίκαια όταν ερρίφθησαν πυροτεχνήματα λίγο πριν από τη λήξη του νικηφόρου αγώνα της γαλλικής εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και την πρόκρισή της στον τελικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και πολλοί άνθρωποι να ποδοπατηθούν.

Το συμβάν υπογραμμίζει πόσο νωπές είναι ακόμη οι πληγές και πόσο τεντωμένα τα νεύρα στην πόλη της γαλλικής Ριβιέρας όπου, πριν από δύο χρόνια, ένας τζιχαντιστής έριξε το φορτηγό ψυγείο που οδηγούσε στο πλήθος που εόρταζε την Ημέρα της Βαστίλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 86 άνθρωποι.

Το πλήθος πανικοβλήθηκε εξαιτίας «των εκρήξεων των πυροτεχνημάτων», εξήγησε ο Ζαν-Γκαμπριέλ Ντελακρουά, στέλεχος των δημοτικών αρχών, διευκρινίζοντας ότι 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν, αν και κανείς σοβαρά. «Οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι εκδορές από γυαλιά και μώλωπες που υπέστησαν άνθρωποι που έπεσαν», συμπλήρωσε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024