
Μητσοτάκης για σύνοδο ΝΑΤΟ: Τσίπρας – Καμμένος έχουν ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν
Ανοίγοντας οι Τσίπρας - Καμμένος στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ, παραδίδουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα , τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ
«Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ και παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, πρόσθεσε, «έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν» και όπως είπε, «σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη
«Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση – και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών.
Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε – και μάλιστα σύντομα. Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν.
Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής – Που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο

