Την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου να φύγει από τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της ΕΡΤ στο περιθώριο του LG AegeanBall Festival, τονίζοντας ωστόσο πως εκτός παρκέ θα παραμείνει για πάντα φίλος του.
«Έτσι είναι ο αθλητισμός, καμιά φορά πρέπει να είσαι ψυχρός και να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις. Είναι φίλος μου, είναι κουμπάρος μου, είναι ώριμος για την ηλικία του, το σκέφτηκε πολύ για να το κάνει. Αν είναι σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον.
Στην Ελλάδα πολλά θα ειπωθούν, για κάποιους είναι σωστή και φυσιολογική η μετάβαση από τον ένα αιώνιο στον άλλο, κάποιοι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τι είναι σωστό και τι λάθος.
Αν πάει στον αιώνιο αντίπαλο, στο παρκέ θα θέλω να τον κερδίζω, εκτός παρκέ θα είμαστε για πάντα φίλοι. Ο Ιωάννης πήρε μια απόφαση συνειδητή, νιώθει ότι αυτή η απόφαση θα τον βοηθήσει.
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν αυτή η μετάβαση ήταν σε άλλη ομάδα, δεν θα ασχολιόταν κανείς. Τώρα, θα έχει σίγουρα κάποια περισσότερα σχόλια», δήλωσε ο Πρίντεζης.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;