«Βολές» από τον Τόνι Πάρκερ προς τους Σαν Αντόνιο Σπερς μετά τη μετακίνηση του στους Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν
Μετά από 17 χρόνια λαμπρής καριέρας στους Σπερς, ο Γάλλος γκαρντ άφησε το Τεξανούς με προορισμό τη Σάρλοτ και τους Χόρνετς.
Ο 37χρονος υπέγραψε προ ημερών διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ανατολικής περιφέρειας έναντι 10 εκατ. δολαρίων. Μιλώντας για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του ο Πάρκερ δήλωσε:
«Οι Σπερς πάντα θα είναι το σπίτι μου και το Σαν Αντόνιο θα έχει μόνιμα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Απλά ένιωσα πως οι Χόρνετς με ήθελαν περισσότερο. Οι Σπερς μου πρότειναν μονοετές συμβόλαιο και ο ρόλος μου δεν ήταν συγκεκριμένος. Θα ήθελα να έχω μία αληθινή πρόκληση, αλλά αποδείχθηκε πως δεν με ήθελαν να μείνω στο Σαν Αντόνιο.»
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.