
Μια περιουσία θα καταβάλλει όποια ομάδα θελήσει τον Χάρι Κέιν
Ο διεθνής παίχτης της Τότεναμ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης
Σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία, αναφέρουν πως όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, θα χρειαστεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με την «Sun», το νέο συμβόλαιο που υπογράφτηκε από τον Άγγλο επιθετικό δεν προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης, οπότε ο επιθετικός θα μπορούσε να γίνει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, προκειμένου να βγάλει τη φανέλα της Τότεναμ.
Εάν κάποιος σύλλογος επιθυμεί να τον αποκτήσει, τότε θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον 225 εκατομμύρια ευρώ.
Ο διεθνής Άγγλος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «πετεινούς» μέχρι το 2024, είναι έως τώρα ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ 2018 με έξι γκολ και φέρεται στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης.
- Εξιτήριο στον 50χρονο καβοδέτη που τραυματίστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Επικοινώνησε μαζί του ο Κικίλιας
- Η αξιοκρατία αγνοείται στη διαιτησία της εποχής Λανουά
- Γιατί η Ντούα Λίπα θέλησε να παντρευτεί σε ένα μαφιόζικο παλάτι της Σικελίας;
- Η American Airlines αναστέλλει καλοκαιρινά δρομολόγια – Αιτία, το αυξημένο κόστος των καυσίμων
- Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50 λεπτά η Εθνική, αρνήθηκε να ηττηθεί στο τέλος (vids)
- «Φτάνουν οι μάχες»: Ο Ζελένσκι ζητά από τον Πούτιν να συναντηθούν και να λήξουν τον πόλεμο



