Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζεται για το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.
Συγκεκριμένα, το «ραντεβού» έχει δοθεί στις 8 το βράδυ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου στη Νέα Παραλία.
Συγκέντρωση θα δώσουν το παρών πολίτες και φορείς της πόλης προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών και να φωνάξουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας