Νέα πορεία διαμαρτυρίας για το «Μακεδονικό» – Συνθήματα κατά Τσίπρα
Οι διαδηλωτές ανήρτησαν πανό στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη, που έγραφε «Τσίπρα προδότη παραιτήσου»
Νέα πορεία διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιούν εκατοντάδες πολίτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να εκφράζουν σε καθημερινή βάση ανά την Ελλάδα την οργή τους για το «ξεπούλημα» όπως αναφέρουν της Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αρχικά, ξεκίνησαν από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, και στη συνέχεια αναμένεται να κινηθούν επί των οδών Τσιμισκή, Αριστοτέλους, Εγνατία, Ι. Δραγούμη και Λεωφ. Νίκης.
Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, οι συγκεντρωμένοι έστησαν μικροφωνική στη Ν. Παραλία, κρατούσαν σημαίες, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ανήρτησαν πανό στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου που έγραφε «Τσίπρα προδότη παραιτήσου».
Σημειώνεται πως η πορεία των διαδηλωτών πραγματοποιείται παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο
- Ταχεία μεταβολή στις θερμοκρασίες στον Ειρηνικό κάνει πιο πιθανό ένα «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- «Μια ανάσα από νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους»
- ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον Ιούνιο, μειώσεις έως το 2027 – Η έρευνα του Bloomberg
- Φάμελλος: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη 1,5 εκατ. Αρμενίων, θυμάτων της γενοκτονίας που διαπράχθηκε από την Τουρκία

