
Μαρσέλο: Είναι άδικο το ποδόσφαιρο μερικές φορές
Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Βέλγιο ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης
«Σκασμένος» ήταν ο Μαρσέλο μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Βέλγιο με 2-1. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Σελεσάο και της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την απογοήτευσή του τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο.
«Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο. Μερικές φορές είναι υπέρ μας, άλλες φορές εναντίον μας όπως σήμερα» είπε αρχικά.
Για το δέσιμο της ομάδας: «Δημιουργήσαμε εδώ μια οικογένεια. Όλοι αγωνιζόμασταν σαν ένα, ακόμη και εκείνοι που δεν έπαιζαν μας στήριζαν από τον πάγκο.Θέλαμε τόσο πολύ να φτάσουμε στον τελικό».
Για την ατυχία που είχε η Βραζιλία παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη: «Νομίζω πως το Βέλγιο ήταν καλύτερο στα πρώτα 15 λεπτά. Αλλά και τότε είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα τέρμα. Ακόμα και στο πρώτο μισάωρο τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες έσωσε ο τερματοφύλακας ή η μπάλα χτύπησε σε έναν αμυντικό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όποιος βάζει τα περισσότερα γκολ κερδίζει».
- Βενεζουέλα: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Σχεδόν 5.400 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Τέσσερις απλές ασκήσεις για τους πόνους στη μέση
- Καιρός: Τέλος στην αφόρητη ζέστη, πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- «Να γελάσω ή να κλάψω»: Η τραγικωμωδία επιστρέφει στην εποχή μας και την περιγράφει όπως της πρέπει
- Από όνειρο, εφιάλτης: Όταν οι διακοπές μας κουράζουν
- Τα «κρυφά διαμάντια» της Ευρώπης που αναμένεται να γίνουν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών του 2026



