
Μέι: Ιδιαίτερα ανησυχητική η νέα δηλητηρίαση με Νόβιτσοκ
Ίδια ουσία με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στον Σκριπάλ και την κόρη του
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα Πέμπτη ότι είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό να βλέπει κανείς δύο Βρετανούς πολίτες να δηλητηριάζονται από τον νευροτοξικό παράγοντα Νόβιτσοκ.
«Προφανώς είναι πραγματικά ανησυχητικό να βλέπουμε δύο ακόμα ανθρώπους να εκτίθενται στο Νόβιτσοκ στο Ηνωμένο Βασίλειο και η αστυνομία, το ξέρω, θα κάνει εξονυχιστική έρευνα», δήλωσε η Μέι σε δημοσιογράφους στη Γερμανία, όπου θα συναντηθεί με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.
«Οι σκέψεις μου είναι με τους ανθρώπους του Γούλτσιρ» πρόσθεσε, αναφερόμενη στην περιοχή όπου ζουν τα θύματα και συνέβη το πρόσφατο περιστατικό.
- Άργος: Επεισόδια στην πορεία για τον 20χρονο Θοδωρή – Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Η Ελλάδα διεκδικεί την ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO


