
Προπονήθηκε ο Καβάνι, παραμένει αμφίβολος με Γαλλία
Έβγαλε μέρος της προπόνησης σε χαλαρούς ρυθμούς
Μέρος της προπόνησης (σε χαλαρούς ρυθμούς πάντα) έβγαλε την Πέμπτη (5/07) ο Έντινσον Καβάνι, ωστόσο, ο Όσκαρ Ταμπάρες απέφυγε να πάρει θέση για το αν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον πρώτο προημιτελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία την Παρασκευή.
Ο 31χρονος Ουρουγουανός, πέτυχε 2 γκολ στην φάση των «16» εναντίον της Πορτογαλίας, αλλά λίγο πριν το φινάλε του ματς τραυματίστηκε στο μηρό κι αποχώρησε. Από τότε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ματς της Παρασκευής στο Νίζνι Νόβγκοροντ.
Ο Κριστιάν Στουάνι αναμένεται να τον αντικαταστήσει, εάν δεν αποθεραπευθεί, και με τον Λουίς Σουάρες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της «Σελέστε» εναντίον των «τρικολόρ». Σήμερα ο Καβάνι προπονήθηκε, αλλά ξεχωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στο πρόγραμμα που ήταν ανοικτό για τα ΜΜΕ.
«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Πορτογαλία. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε, δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να εκπληρώσει το όνειρό του», τόνισε στους δημοσιογράφους ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Όσκαρ Ταμπάρες.
Και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο για τον Καβάνι, δεν θέλω να μπλέξω σε σενάρια… Σύντομα θα μάθετε ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα βρίσκονται στον πάγκο… Συγχωρέστε μου που δεν θα έχετε την πληροφόρηση που περιμένετε, όπως κι εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για την Γαλλία.»
- Εντείνει την προσπάθειά του για τον Βασίλη Σπανούλη ο Άρης Betsson
- Χανιά: Φωτιά σε αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ- Καλά στην υγεία τους οι τουρίστες που επέβαιναν
- Όπλα του μέλλοντος τα drones; – Μη βιάζεστε τόσο
- Οι δαίμονες του Τομ Χάρντι: Κρακ, αλκοόλ και η ακραία νύχτα στο Σόχο – «Θα πουλούσα τη μάνα μου για μια δόση»
- ΕΛΣΤΑΤ: Μειώνεται η πραγματική κατανάλωση – Πληθωριστικός τζίρος και απώλειες για τους «μικρούς»
- Δεκάδες χημικά όπλα ανακαλύφθηκαν στη Συρία όπως αναφέρει αρμόδιος διεθνής οργανισμός




