Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακές μονομαχίες στο Syros Triathlon

Εντυπωσιακές μονομαχίες στο Syros Triathlon

Αθλητές και επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, σε ένα Premium Multisport Event σχεδιασμένο για όλους 

Εντυπωσιακό,  συναρπαστικό, θεαματικό και με ρεκόρ συμμετοχών και δράσεων πραγματοποιήθηκε  στη Σύρο το 3rd TRIMORE Syros Triathlon.

Αθλητές και επισκέπτες έζησαν από 21 έως 24 Ιουνίου μια μοναδική εμπειρία, σε ένα Premium Multisport Event σχεδιασμένο για όλους το οποίο συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επέκταση της τουριστικής περιόδου παρουσιάζοντας τις ομορφιές του νησιού και της Ελλάδος.

Η συμμετοχές  φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Χίλιοι (1.000)μοναδικοί αθλητές από 10 χώρες και περισσότεροι από τρεις χιλιάδες (3.000) επισκέπτες συνολικά κατέφτασαν στη Σύρο για να ζήσουν κάθε λεπτό της διοργάνωσης που αγκάλιασε όλο το νησί. Αθλήματα και δραστηριότητες αναπτύχθηκαν σε δεκάδες σημεία της Σύρου ενώ στην πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης είχε στηθεί ένα πανέμορφο σκηνικό όπου αθλητές και θεατές είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Expoarea του αγώνα, να παρακολουθήσουν ζωντανά από Video Wall στιγμές των αγώνων και να χειροκροτήσουν τους τερματίσαντες.

Εντυπωσιακές μονομαχίες

Στο αγωνιστικό μέρος, δόθηκαν μεγάλες μάχες στο τρίαθλo , με την εκκίνηση και των τριών  αποστάσεων να δίνεται μέσα από τη θάλασσα μπροστά στη συνοικία των Βαποριών, όπου οι αθλητές μεταφέρθηκαν με FerryBoat.

Στο HalfIron πρώτος τερμάτισε ο Χρήστος Γείτονας, δεύτερος ο Πορτογάλος Diogo Custodio και τρίτος ο Σταμάτης Ρώμας. Πρώτη νικήτρια τερμάτισε την απόσταση η Emma Wardal.

Μεγάλος νικητής στην Olympic Distance ο Βασίλης Γιαννόπουλος, μπροστά από τον κορυφαίο Χρήστο Γαρέφη. Στην 3η θέση ο Κωνσταντίνος Δαϊνάς. Στις γυναίκες πρώτες τερμάτισαν οι Αδαμαντία Λεμοντζόγλου, Μάνια Μπίκοφ και Δανάη Μωραΐτη.

Στην κατηγορία Half Olympic ο Γρηγόρη Σουβατζόγλου πήρε την πρώτη θέση, με τον Παναγιώτη Δημόπουλο να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και 3ος ο Σπύρος Καραθανάσης.  Οι Κίττυ Μαλάμου, Κέλλυ Μπίχτα και Εύα Μπέκα κατέκτησαν το βάθρο των γυναικών.

Στα Relays, στην Olympic Distance πρώτοι τερμάτισαν οι Αλυφαντής-Παλαμάρης και στην Half Olympic οι Παπαδάκης- Ψωμόπουλος- Πετράκης

Στον Κολυμβητικό Παράπλου Ανοικτής Θαλάσσης μεγάλος νικητής της απόστασης των 5.5km με εκκίνηση από της παραλία της Φάμπρικας ήταν ο Νίκος Σημαντήρας. Ο Παναγιώτης Δημόπουλος τερμάτισε πρώτος στην απόσταση των 3.5km με εκκίνηση από το Αχλάδι ενώ η Γεωργία Χατζηγεωργίου ήταν η νικήτρια των 0.5km. Και οι τρεις κολυμβητικές αποστάσεις τερμάτισαν στο Μέγα Γυαλό.

Στο εντυπωσιακό ObstacleSwimming που έγινε στο λιμάνι μπροστά στο άγαλμα της Νίκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος για 2η συνεχόμενη χρονιά ήταν ο νικητής του πιο εντυπωσιακού αθλήματος του διημέρου με κορυφαίες συμμετοχές. Στον τελικό κέρδισε τον Νίκο Σημαντήρα με τον κόσμο να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειες των κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών.  Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Masters Γεωργία Χατζηγεωργίου.

Η επίδειξη Aerial Yoga που άνοιξε την αυλαία σε αυτό το πρώην Ολυμπιακό Άθλημα στο λιμάνι της Ερμούπολης, συγκλόνισε τους θεατές  που είδαν τη Μαρία Μαγκανάρη και τη Μαρία Μανωλάκη να αιωρούνται από γερανό μπροστά στο άγαλμα της Νίκης και να κόβουν την ανάσα σε κάθε δυναμική κίνηση ισορροπίας και αρμονίας που περιέλαβαν στο πρόγραμμά τους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024