Γεννηματά: Αμφισβητούν τον πρωθυπουργό και δεν αντιδρά
Νέα επίθεση εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στον Πάνο Καμμένο
Για γελοιοποίησης της χώρας με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, κάνει λόγο, σε σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για τη χώρα» αναφέρει η κ. Γεννηματά.
- Κακλαμάνης: «Βλέπει» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο – «Μπορεί να είναι η θεραπεία στην πολιτική τοξικότητα»
- Σακελλαρίδης – Νέα Αριστερά: Έκτακτο συνέδριο τον Οκτώβριο, θα είμαστε παρόντες στις εκλογές
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
- Για νέα μαζική εγκατάλειψη σκύλων στο κέντρο της Τρίπολης κάνει λόγο ο Δήμος Τρίπολης
- Ανασφάλιστα και με λιγοστούς ελέγχους τα εργοστάσια που καίγονται – Ποιος αναλαμβάνει την περιβαλλοντική ευθύνη;
- ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]
- Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα για αγορές εσωρούχων στη Μύκονο
- Σαλμονέλα στη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των ύποπτων κοτόπουλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)













![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442